16 November 2010

PGFM CLOTH PROJECT #2

Share



PGFM CLOTH PROJECT #2
genre : t-shirt - printing

detail…
t-shirt ini dicetak terhad..
Dengan pemilikan t-shirt ini anda akan menjadi insan istimewa dimata PGFM dlm pemberian2 saguhati dan stuf2 bkaitan grafik mahupun fotografi di masa akan datang..
Dengan pembelian t-shirt ini secara automatik anda berhak sekaligus terpilih untuk mendapatkan 2 saguhati2 yang diwar-warkan, dan yang x beli t-shirt tidak terpilih untuk saguhati tersebut :

1. Saguhati 1 – PRESET PHOTOSHOP
2. Saguhati 2 – TUTORIAL PHOTOSHOP
3. Saguhati 3 - MENINGKATKAN TARAF TEKNIK FOTOGRAFI ANDA
macam mane nak beli? bagaimana? dimana? siapa? kenapa? saya terpilih tak?
sedut maklumat lengkap untuk kefahaman yang lebih mendalam & meyeluruh:
klik sini utk maklumat lengkap (mediafire)
klik sini utk maklumat lengkap (4shared)

HOTLINE :
014 – 223 6440 (JIJI)

SILA TINGGALKAN EMAIL ANDA KALAU TIDAK TAHU SEDUT.
SILA BAGITAHU KAWAN-KAWAN LAIN. :)

14 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

alamak x faham la, saya nk toturial photoshop tue, cmne nie?

ni email sy: ct_yammi85@yahoo.com or fb name siti mariam

azlanumpai berkata...

Nak order juga bro t"shirt tu... cantik... nak saiz XXL hehehe.....
my email alexs.azlan@gmail.com

Tanpa Nama berkata...

afiqry@gmail.com

Tanpa Nama berkata...

photoshop edisi ke brapa ni?

hyer greveieor berkata...

sume photoshop bole gune.
tp rekomen CS keatas la..

Tanpa Nama berkata...

azwan_skinska@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

mc_hunterghost@yahoo.com

Miss Eizza berkata...

cam nak juga.. kalau anta pkai pos ke sabah camne ea? jauh ni kalu nk attend.. huhuhu~

Tanpa Nama berkata...

paan125@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

bro ni email aku...
irwanshah44@yahoo.com

kechick berkata...

sudu_gafru@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

tutorial PS dlm bhs pe?...

aziz berkata...

huh ganasnya design tak berapa sesuai untuk aku yang bertaman bunga di hati hahahhaha...bah jadik macamana mau tempah...

aziz albumkasih

fixone berkata...

msyafik25@gmail.com

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...