18 November 2009

2012 review

Sharesaat yg ditunggu telah tiba, satu filem penuh kesan khas. penuh debaran. penuh ketakutan. saat satu kepercayaan tentang ketamatan dunia telah hadir. file 2012 telah memaparkan satu teori kebahangan matahari yang akan menggelegakkan perut bumi. menjadikan perut bumi panas untuk memuntahkan lahar panas dan menceatus gempa. yang bakal menjadikan ombak besar tsunami mahupun rekahan bumi.

kisah bermula disekitar tahun 2008 rasenye. apabila ahli geologi di india dapat mengesan kenaikan mendadak kepanasan suhu perut bumi. dan saintis amerika telah turun ke india untuk memastikan keadaan masih dalam keadaan selamat. tetapi seperti apa yg telah ahli geologi india tersebut sampaikan. ia telah bertambah serius sejak 2 hari lalu. bermula dari saat itu. pihak kerajaan US telah mencari tarikh bilakah saat kemuncak keadaan tersebut. sambil berkonklusi dengan ketua2 disetiap negara mengumpul dana untuk membina ark.

terus terang, mungkin kerana terlalu bayak kesan khas menyebabkan cerita sangat perlahan. disamping itu ia telah menimbulkan rasa gerun tentan hari kiamat.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...